icon_delivery_service

Huishouden

Koken en eten is een beleving

U besteedt aandacht aan de maaltijden die u serveert en u houdt van een fraai gedekte tafel. Bij Heine vindt u alles wat u maar kunt wensen op het gebied van koken en serveren. Het begint natuurlijk in de keuken. Kwalitatief hoogwaardig keukengerei garandeert een lange levensduur en minstens zo belangrijk: het is onmisbaar voor het cre?ren van een heerlijke maaltijd. Heine biedt een zeer groot assortiment aan pannen, zowel in sets als los verkrijgbaar. En verder alle denkbare keukenhulpen: van keukenrolhouders tot kurkentrekkers. Ook biedt Heine een ruime keuze in keukentrolleys om aan te werken en om uw spullen netjes op te kunnen bergen. U zult met gemak raspen, snijden, wokken en toasten. Al die handige keukenasseccoires zijn ook nog eens bijzonder stijlvol vormgegeven. Datzelfde geldt uiteraard ook voor het serviesgoed dat Heine presenteert. Daarbij vindt u altijd passend bestek in ons ruime assortiment hoogwaardige besteksets. Ook aan de kinderen is gedacht, met aantrekkelijk kinderbestek. Wij wensen u een smakelijke maaltijd!

In de keuken

Het bereiden van de maaltijden is niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook plezierig. Koken is een manier om met aandacht voor details op een ontspannen manier bezig te zijn. Ook de spullen die u in de keuken gebruikt, moeten daarom met aandacht voor details vervaardigd zijn. Dat geldt zeker voor de praktische keukenhulpen die u in ons assortiment aantreft. Neem bijvoorbeeld de blikopener 'Safety' van Leifheit. Niet alleen is er nagedacht over het veilig openen van een blik, maar deze blikopener is ook nog eens prachtig uitgevoerd. Ook de afdekplaten voor de kookplaat zijn zeer artistiek vormgegeven. Heel strak van uitstraling zijn ook de pedaalemmers en afvalscheiders, onmisbaar in elke keuken. Voor het handig en hygi?nisch opbergen van o.a. brood, keukenrollen en theedoeken heeft Heine uitstekende oplossingen. En als het op koken aankomt. U vindt bij ons een groot assortiment op het gebied van pannen, allemaal van uitstekende kwaliteit en uit hoogwaardig materiaal vervaardigd. De pannensets zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Aan tafel!

Het stijlvol presenteren van een maaltijd begint met mooi servieswerk. U hebt bij Heine keuze uit verschillende serviezen. Bijvoorbeeld een 100-delig combiservies, een prachtige porseleinserie, en verschillende stijlvol of vrolijk gedecoreerde koffieserviezen. Voor de aankleding van de tafel vindt u bij Heine exclusieve servetringen, vrolijke eierdopjes en onweerstaanbare kindersets. De klassieke peper- en zoutmolen mogen natuurlijk niet ontbreken. En voor bijzondere gelegenheden is de champagneset onmisbaar op tafel. Proost!

Callback service

Bitte tragen Sie hier Ihre Daten ein
und klicken Sie auf "Senden". Unser Kunden-
service ruft Sie umgehend zurück!

Vul a.u.b. alle roodgemarkeerde velden in.
Bitte haben Sie Verständnis, dass wir nur Nummern in Deutschland zurückrufen können
heine en partners hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van persoonlijke gegevens om onder andere informatie die aansluit bij uw interesses weer te geven. Door op deze website, op een link of op 'OK' te klikken geeft u uw toestemming. U kunt hier uw toestemming weigeren.
OK
经典西门庆集合完整版-3d肉蒲团-无删减版