icon_delivery_service

Garderobe

Kapstokken

Een hal is niet compleet zonder een mooie en functionele kapstok om jassen, tassen, hoeden, mutsen en handschoenen netjes op te kunnen bergen. De ruimte in de hal is vaak beperkt, daarom zijn kapstokken vaak compact en praktisch ingedeeld. Kapstokken zijn er in allerlei soorten, maten, materialen en designs. Er is voor elk wat wils. Een kapstok kan los in de hal neergezet worden of aan de muur opgehangen worden. De kapstok kan ook gecombineerd worden met een schoenenrek, legplank of spiegel tot een ruimte-besparend halmeubel waarin alles praktisch opgeborgen kan worden. Zo wordt voorkomen dat de hal een rommelig en onoverzichtelijk geheel wordt waarin niemand zijn spullen kan vinden.

Vrijstaande kapstokken en hangende kapstokken

De meest eenvoudige kapstok is een staande kapstok die makkelijk in de hal of woonkamer neergezet kan worden. Deze kapstok neemt weinig plaats in en hoeft niet aan een muur gehangen te worden. Aan deze kapstok kunnen jassen, paraplu's en sjaals opgehangen worden. Handschoenen kunnen er bovenop gelegd worden. Om schoenen praktisch op te kunnen bergen moet er vaak nog een apart schoenenrek of een losse schoenenkast bij geplaatst worden. Daarnaast zijn er kapstokken die aan de muur gehangen worden. Onder deze kapstokken kan dan een schoenenrek of schoenenkast geplaatst worden. Boven op de kapstok kan dan een handschoenenrek geplaatst worden. Er zijn ook kapstokken waar het handschoenenrek al aan de kapstok vast zit. Deze kapstokken zijn praktisch en ruimtebesparend omdat handschoenen, jassen en schoenen onder elkaar opgeborgen worden. Er zijn ook kapstokken met manden verkrijgbaar, deze zijn ideaal om losse spullen netjes in op te kunnen bergen.

Halmeubels en kapstokpanelen

Voor wie een ruime hal heeft, is een halmeubel een uitkomst. In één meubel kunnen jassen, schoenen, paraplu's e.d. netjes uit het zicht opgeborgen worden waardoor de hal rustiger oogt. Halmeubels beschikken vaak ook over een spiegel zodat deze niet meer apart hoeft te worden aangeschaft. De halmeubels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van modern tot klassiek. Voor elk interieur is er wel een bijpassend halmeubel te vinden. Wie niet beschikt over een ruime hal, of misschien zelfs helemaal geen hal heeft, kan een kapstokpaneel aanschaffen. Met een kapstokpaneel kan een hoekje van een kamer of appartement makkelijk omgetoverd worden tot een "hal". De kapstokpanelen hebben verschillende kleuren en uitvoeringen die makkelijk in het interieur passen. Een kapstokpaneel kan ook toegepast worden in een ruimere hal, in combinatie met een schoenenrek, spiegel of halkast.

Callback service

Bitte tragen Sie hier Ihre Daten ein
und klicken Sie auf "Senden". Unser Kunden-
service ruft Sie umgehend zurück!

Vul a.u.b. alle roodgemarkeerde velden in.
Bitte haben Sie Verständnis, dass wir nur Nummern in Deutschland zurückrufen können
heine en partners hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van persoonlijke gegevens om onder andere informatie die aansluit bij uw interesses weer te geven. Door op deze website, op een link of op 'OK' te klikken geeft u uw toestemming. U kunt hier uw toestemming weigeren.
OK
经典西门庆集合完整版-3d肉蒲团-无删减版