icon_delivery_service

Garderobekasten

Garderobekasten

In elke slaapkamer kan naast het bed nog een ander object niet ontbreken: De garderobekast. De garderobekasten zijn essentieel sinds er het meeste van de kleding in wordt gestopt. Een garderobekast moet goed bij het interieur passen, groot genoeg zijn voor de kleding van de gebruikers en natuurlijk alles netjes georganiseerd houden. Garderobekasten bestaan meestal uit gedeeltes met plankjes en hokjes of lades, waar makkelijk ondergoed, sokken en vrijetijdskleding kan worden neergelegd, en de grotere gedeeltes waar de kleding opgehangen kan worden. Uiteindelijk gaat het er om uw kleding netjes op te bergen, maar dat de slaapkamer een mooi geheel blijft door middel van een goed uitziende en passende kast.

Zweefdeurkasten

Naast de standaard garderobekasten zijn er ook de zweefdeurkasten. Deze kasten werken net iets anders dan de garderobekasten. In plaats van deuren die open gaan met een scharnier zijn deze te verschuiven over de gehele breedte van de kast. Er zijn ook andere manieren waarop deze kasten kunnen openschuiven, maar het principe is meestal hetzelfde: Er kan een deur over een andere deur worden geschoven. Het voordeel is dat deze deuren daardoor meestal een stuk vloeiender in elkaar overlopen om eruit te zien als één geheel, terwijl bij een garderobekast duidelijk te zien is dat de kast uit meerdere delen bestaat. Wel moet er gelet worden op de rails waar deze deuren op staan: Deze moeten vaker worden onderhouden dan de scharnieren bij een garderobekast.

Groot en breed assortiment

Het assortiment bij Heine is zeer breed wanneer het op garderobekasten aankomt. De kasten komen in verschillende maten voor en passen dus vaak op een inham van de muur. Hierdoor is er altijd wel een kast die precies aansluit in de slaapkamer. Daarnaast komen de garderobekasten in verschillende vormen voor, er zitten zelfs kasten bij die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. De stijlen van de kasten gaan van antiek achtige kasten tot zeer modern, met materialen zoals hout, glas en makkelijk te onderhouden kunststof. Bovendien zijn de meeste kasten in meerdere kleuren voor, maar de meest voorkomende kleuren zijn wit, bruin, natuurlijke kleur van bijvoorbeeld het hout en zwart. Naast dit alles is er nog één breed aspect van ons assortiment te bekijken en dat is de prijs. Voor elke prijsklasse is er wel een kast. Alles bij elkaar zorgt dit voor een ruime selectie garderobekasten die bij Heine te koop zijn. Alle garderobekasten komen met een montage handleiding die makkelijk te volgen is.

Callback service

Bitte tragen Sie hier Ihre Daten ein
und klicken Sie auf "Senden". Unser Kunden-
service ruft Sie umgehend zurück!

Vul a.u.b. alle roodgemarkeerde velden in.
Bitte haben Sie Verständnis, dass wir nur Nummern in Deutschland zurückrufen können
heine en partners hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van persoonlijke gegevens om onder andere informatie die aansluit bij uw interesses weer te geven. Door op deze website, op een link of op 'OK' te klikken geeft u uw toestemming. U kunt hier uw toestemming weigeren.
OK
免费高清视频